Kick-off 2022 på Comfort Hotel fredag, den 21. januar 2022.

Endnu et år er gået, og et nyt skal planlægges. Derfor giver vi dig nu mulighed for at tilmelde dig Mercedes-Benz Kick-Off 2022. Vi har sammensat et indholdsrigt program og glæder os til at se dig og alle dine kolleger til en underholdende og lærerig dag med spændende workshops og motiverende foredragsholdere.

Hvor? Ellehammersvej 18, 2770 Kastrup, Danmark.
Hvornår? Fredag, den 12. januar, kl.12.00

Vigtigt at vide om Covid-19
Det er vigtigt at meddele, at vi planlægger Mercedes-Benz Kick-Off 2022 ud fra en forudsætning om, at et eventuelt forsamlingsforbud fra myndighedernes side ikke forhindrer os at afvikle arrangementet. Vi vil dog under alle omstændigheder kræve, at alle deltagere skal kunne fremvise en negativ PCR-test, som ikke er ældre end 72 timer. Dette er uagtet, om man er vaccineret eller ej. Kviktest er ikke gyldig. Vi sætter vores alles sundhed og helbred øverst på prioriteringslisten, og vil være nødsaget til at afvise deltagere, som ikke kan fremvise den nødvendige dokumentation.

Praktik omkring parkering
Der vil til Mercedes-Benz Kick-Off 2022 være et begrænset antal parkeringspladser til rådighed, og derfor opfordrer vi til at planlægge samkørsel.

Vi glæder os meget til at tage i mod jer!
Niels Kowollik – Michael Kanzleiter – Martin Lindell – Kai Siegel – Felix Braun

Tak for din tilmelding til Mercedes Kick-off 2022

Vi ses fredag, den 21. januar kl.12 på Comfort Hotel, Ellehammersvej 18, 2770 Kastrup.
Har du yderligere spørgsmål, skal du venligst kontakte Mikkel Nilsen på mikkel@daimler.com

Tak og pas godt på dig selv.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.